Plan Laan in Schagen

Schagen heeft alles in huis. Een historisch stadscentrum, sfeervolle café's en restaurants, musea en een theater. In het centrum is het gezellig winkelen. Als grootste kern in een regio vol kleine dorpen en gehuchten is Schagen een belangrijk regionaal centrum. Niet alleen de markt op donderdag trekt een groot publiek, maar natuurlijk ook de Westfriese Folklore. Deze 10 weken in de zomermaanden gaat men nog in klederdracht over de markt.

Cultuur in Schagen

Vooral de vele feesten die door het jaar heen in de stad georganiseerd worden trekken veel bezoekers. Een goed voorbeeld van zo’n feest is de Paasveetentoonstelling.

Dit oude feest draait om de jaarlijkse veetentoonstelling die op de woensdag 10 dagen voor Pasen op het marktplein wordt gehouden.

Nieuwbouw in Schagen

Waarom een nieuwbouwappartement kopen in Schagen? De keuze voor een nieuwbouwappartement is eenvoudig: je kiest voor gelijkvloers, badkamer, keuken, toilet, slaapkamer. Je hebt alles op dezelfde verdieping.

Voor een nieuw huis gebruiken we tegenwoordig alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken. En omdat een nieuwbouwhuis ook veel energiezuiniger is, komt het in aanmerking voor het predicaat ‘groen’. En dat is goed voor het milieu én je portemonnee. De bouwwereld heeft in de afgelopen jaren bepaald niet stilgezeten. Zo heeft een nieuwbouwhuis van nu energielabel A en is daarmee al gauw 30% zuiniger dan een woning die pakweg 25 jaar geleden is gebouwd.

Voor veel mensen is hun huis een plek om tot rust te komen. Even weg uit de drukte en hectiek van alledag. Zeker in een nieuwbouwhuis kun je dat volop doen. Dankzij de modernste isolatie kun je in een nieuwbouwhuis iets horen wat in een druk land als Nederland zeer weldadig kan zijn. De stilte.

Wat is er te doen? Voorzieningen
Wanneer in verkoop? Planning